Woonhuizen, kantoren en horeca

hella pais interieurs is gespecialiseerd in het geheel of gedeeltelijk inrichten van woonhuizen, kantoren en horeca. Zorgvuldig geselecteerde merken op het gebied van stoffen, behang, meubels en accessoires, een eigen verfcollectie, wisselende collecties antieke kroonluchters, antieke meubels, kelims en kunst en vakkundig advies vormen hiervoor de ingrediënten.

Inspiratie en advies

Wij nodigen u graag uit in onze winkel om op ontspannen wijze inspiratie op te komen doen voor uw interieur. Op onze leestafel liggen de meest recente collecties van onze interieur merken en een door ons geselecteerd assortiment kunstboeken, interieurbladen en ander materiaal voor u klaar. Terwijl u de boeken doorbladert, geven wij u graag een persoonlijk advies. Als motto geldt: ‘alles ter inspiratie’.

Laan der Hesperiden, een kleurrijk atelier

De winkel is te vinden aan de Laan der Hesperiden, rechts van het Olympisch Stadion. Het is een industrieel ogende ruimte waarin van alle kanten het daglicht naar binnen schijnt. Hierdoor krijgt u een zuiver beeld van de kleuren en kwaliteiten. Het doet het meest denken aan een kleurrijk atelier waar het prettig en makkelijk is combinaties te maken op alle gebieden van interieur en waar als het ware driedimensionaal geschilderd wordt.

Op afspraak

Op afspraak kunt u ook buiten de openingstijden terecht voor advies van Hella Pais. Zowel in de winkel, als op locatie.